Nikola Radosavljević je magistar farmacije-medicinski biohemičar, sertifikovani praktičar alternativnih tretmana iz oblasti kvantne medicine, akupunkture, kinezio tapinga i spinalne manipulacije. 

Završivši fakultet u Beogradu vrati se u svoj rodni grad, osnovao porodicu i zaposlio se. 

Radio je kao šef  laboratorije u privatnoj poliklinici. Iako je radi posao za koji se školovao nije bio srećan jer je želeo da imam direktan kontak sa ljudima i da im pomaže.

Primetio je da se, u nekim slučajevima, ljudi žale na  tegobe a biohemijski rezultati i pregled lekara ne utvrde nikakve promene u telu. Znao je, da postoje tretmani koji mogu ustanoviti o kojim se promenama radi i zašto čovek ima određene tegobe. Nastavio je školovanje u Srpskom lekarskom društvu prvo na odseku kvantne medicine, a zatim i akupunkture.

Otvaranje centra za poboljšanje fizičkog stanja i raspoloženja je bilo ostvarenje njegovog sna jer sad može da pomogne svima koji do njega dođu.

U centru se bavi kvantnim biorezonantnim tretmanima, akupunkturnim tretmanima, ventuzama, kinezio tapingom, spinalnom manipulacijom i tretmani za oslobađanje od emotivnih problema.

Pristup svakom klijentu je individualan i holistički.

Čoveka posmatramo kao skup svih delova tela, uma, duše i energija. Svakom klijentu se maksimalno posvećujemo u cilju da što pre i što tačnije otkrijemo uzroke njegovih problema kako bi izabrali najbolji tretman za tog klijenta .

Svi tretmani koje praktikujemo mogu se smatrati podrškom već postojećih medicinskih tretmana koji neki klijent ima i nisu kontraindikovani sa bilo kojom terapijom ili lekovima koje neko uzima.