Nikola Radosavljević magistar farmacije medicinski biohemičar vlasnik centra za pravi tretman u Požarevcu

NIKOLA

Nikola Radosavljević je magistar farmacije-medicinski biohemičar, sertifikovani praktičar alternativnih tretmana iz oblasti kvantne medicine, akupunkture, kinezio tapinga i spinalne manipulacije.

Završivši Farmaceutski fakultet u Beogradu vrati se u svoj rodni grad, osnovao porodicu i zaposlio se.

Radio je  privatnoj poliklinici na poziciji šefa bihemijske laboratorije. Iako je radio posao za koji se školovao nije bio u potpunosti ispunjen. Želeo da ima direktan kontak sa ljudima i da im i na neki drugi način pomaže.

Primetio je da se, u nekim slučajevima, ljudi žale na  tegobe a biohemijski rezultati i pregled lekara ne utvrde nikakve promene u telu. Znao je, da postoje tretmani koji mogu ustanoviti o kojim se promenama radi i zašto čovek ima određene tegobe. Nastavio je školovanje u Srpskom lekarskom društvu prvo na odseku kvantne medicine, zatim akupunkture i kinezio tapinga.

Otvaranje centra za pravi tretman je bilo ostvarenje njegovog sna jer je sad u mogućnosti da pomogne svima koji do njega dođu.

U centru se bavi kvantnim biorezonantnim tretmanima, akupunkturnim tretmanima, ventuzama, kinezio tapingom, spinalnom manipulacijom i tretmani za oslobađanje od emotivnih problema. Svoja znanja i veštine koristi u cilju poboljšanja fizičkog stanja i raspoloženja svojik klijenata. NE BAVI SE LEČENJEM po bilo kom osnovu.

Pristup svakom klijentu je individualan i holistički

Čoveka posmatra kao skup svih delova tela, uma, duše i energija. Svakom klijentu se maksimalno posvećuje u cilju da što pre i što tačnije otkrije uzroke njegovih problema kako bi izabrao najbolji tretman za tog klijenta .

Svi tretmani koje praktikuje mogu se smatrati podrškom već postojećim medicinskih tretmanima koji neki klijent ima. Nisu kontraindikovani sa bilo kojom terapijom ili lekovima koje neko uzima.