CERAGEM TOPLOTNI MASAŽER KIČME

 

Postoji 12 različitih CERAGEM tretmana kičme. Ovi tretmani preko kičme deluju na mišiće, nerve, parasimpatički nervni sistem, srce, pluća, disanje, želudac, jetru, žuč, endokrini sistem, polne organe, bubrege, cirkulaciju krvi, cirkulaciju u mozgu, spavanje, stres, nervozu.

Tretman ima 5 prirodnih metoda delovanja:

MASAŽU

Masažom otkanjamo bol, poboljšavamo pokretljivost mišića čime oni postaju elastični, funkcionalniji i oslobađa se pritisak sa kičmenog stuba na mišiće i oni preuzimaju težinu tereta.

AKUPRESURU

Akupresura je metoda tradicionalne medicine, i njom se vrši deblokada naše životne energije. Na nasem telu postoji 365 akupresurnih tačaka koje grade čak 12 energetskih kanala. CERAGEM aparatima delujemo na 5 energetskih kanala koji se nalaze na našim leđima. Pomeranjem projektora duž kičmenog stuba tj. energetskih kanala vršimo deblokadu koja nam je potrebna za fizički i umni rad.
Efekti akupresure su deblokada životne energije, veća životna snaga i bolje stanje organizma.

TOPLOTU

Od 30-60 stepeni
Za decu 40-45 stepeni, a za odrasle 50-60 stepeni
Toplotom poboljšavamo cirkulaciju, ubrzavamo detoksikaciju, smanjujemo bol i jačamo imunitet.

KIROPRAKTIKU

Nauka o položaju kostiju u telu.
Kiropraktičari nameštaju kosti na ‘hladno’ pa je bol veći prilikom tretmana, a CERAGEM aparati rade sa toplotom pa je bol tokom tretmana manji.
Efekti kiropraktike su oslobađanje nerava od pritiska, umanjenje bola, poboljšanje funkcije nerava i organa i poboljšanje opšteg stanje organizma.

DUGE INFRACRVENE ZRAKE

Deo su sunčevog spektra, biogeni su zraci, deluju na naš organizam i stimulišu rast i razvoj ćelija (regenerišu tkiva), pomažu razgradnju štetnih materija u našem organizmu, pospešuju metabolizam, povećava se nivo kiseonika, normalizuju PH vrednost, pospešuju lučenje endorfina, prijaju našim kostima tako što ih jačaju…

Za sve detalje pozovite nas na 012/5555-48, 063/852-69-68, 063/8268-402