BIOPTRON LAMPA

Bioptron lampa  je korisna kod  problema sa reumom, artritisom, grčevima, sa sportskim povredama, kožnim promenama.

Ovaj tretman brzo oslobađa bola i akutnih tegoba zbog nastalih promena.

Tretman  stimuliše ćelije na oko 2,5 centimetara dubine ispod površine kože. Ova stimulacija je lokalna i predstavlja okidač za sekundarni odgovor i ne ograničava se samo na lokalno tkivo kože. Prednost ovakvog tretmana jeste što može da izazove lančanu reakciju i da pokrene ceo organizam.

 

Bioptron lampa - tretman fokusiranim svetlosnim snopom

Tretman fokusiranim svetlosnim snopom emituje svetlost veoma sličnu Sunčevoj. S tim što je izbegnuto štetno ultravioletno zračenje.  Prednosti ovih tretmana jesu što su neagresivni, nemaju neželjenih efekata i ne postoji predoziranje, a  brzo oslobađaju bolova .

Koristimo i ovaj tretman kod uklanjanja ožiljaka, ulepšavanja lica, zatezanja bora 

Bioptron lampu kombinujemo u tretmanu protiv bola ta se kombinacija pokazala vrlo uspešnom

Aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno isceljivanje i prevenciju kod značajnog broja stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd.

Prekomerna upotreba ne postoji. U nekim slučajevima češća upotreba se i preporučuje jer se tokom tretmana pojačava protok krvi. Ipak, nakon tretmana koji traje pet do sedam dana treba napraviti pauza od dva dana.

Koristi se i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON  svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju isceljenje.