Kvantna magnetna analiza organizma predstavlja savremenu tehnologiju baziranu na kvantnoj fizici. Za procenu stanja organizma koristi frekvencije elektromagnetnih impulsa tela.

Kvantna analiza (analiza poremećaja elektromagnetnih frekvencija ćelija) je nastala za potrebe svemirskog programa vazduhoplovstva. Primenjivana je za kontrolu zdravlja astronauta, pilota,vrhunskih sportista i ljudi specijalnih zanimanja.Pokazavši izvanredne rezultate, kvantna analiza počela se šire primenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svojoj dobrobiti.

Nalazi prikazuju kompleksnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Bez vađenja krvi i neprijatnih ispitivanja, dobija se analiza funkcionalnog statusa organizma.

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema ispitaniku su dostupni u roku od samo nekoliko minuta. Dobijamo informacije o funkcionalnom zdravstvenom stanju našeg organizma 3-5 godina pre nego sto se ispolji poremećaj.  Na nivou ćelija dolazi do određenih promena koje aparat registruje, a koje se obično ne registruju biohemijskim analizama. 

Te informacije koje dobijamo ovakvom analizom su izuzetno značajne za prevenciju i očuvanje zdravlja.

Moguće je izvršiti kontrolu kardiovaskularnog i cerebrovaskularnog sistema, moždanih nerava i ćelija, reumatskih oboljenja kostiju, želudca i creva, detektovati ginekološke probleme, šećer i masnoće u krvi, otrove, impulse srca i mozga, indeks rasta kostiju, gušteraču, bubrege, bolesti kostiju, pluća, endokrini sistem, jetru, imuno sistem, teške metale, gojaznost, aminokiseline, debelo crevo, koenzime, kolagen, prostatu, vitamine, alergije, kožu, oči …

Nadoknadom minerala i vitamina koji su nam deficitarni, promenom načina ishrane, redovnom fizičkom aktivnošću i kretanjem značajno možemo uticati na poboljšanje našeg zdravstvenog stanja što se na aparatu može registrovati ponovnim testiranjem .

Opširnije o kvantnoj analizi pogledajte OVDE.